Norsk English Dutch

Om Discover Norway

Bli kjent med oss og vårt turkonsept
Sykkeltur i Gudbrandsdalen | Bike the Mountains and Valleys | Discover Norway, Sykkelturer i Norge
Foto: André Askeland
Hva kan vi tilby?

Vi har et program med ferdigpakkede, fotturer, sykkelturer og skiturer, som er tilpasset og utprøvd gjennom mer enn 20 års erfaring og utvikling. 

Planlegging av en god ferie krever både tid, kunnskap og overskudd. Hvor skal jeg reise? Hva skal jeg gjøre? Hvor skal jeg bo? Overlat jobben til oss! Hos oss får du alt pakket og klart!

Favorittkonseptet vårt er turer uten guide, som inkluderer bagasjetransport, overnatting og måltider. Da ferdes du på egenhånd og bestemmer selv hvor fort og langt det skal gå. Du kan fritt ta en snarvei, omvei eller en pust i bakken. 
Du overlater forberedelsene til oss og vi sørger for gode turbeskrivelser og kart. 

Finn ditt reisemål, meld deg på og gjør deg klar for et virkelig ferie eventyr!

Skiturer, fotturer og sykkelturer

Det er ikke mange steder i Norge hvor det er mulig å gå på ski fra hotell til hotell i en hel uke. Vi har funnet noen fine turer i de snøsikre fjellområdene nord for Lillehammer, i Rondane og Jotunheimen. Du kan også velge opplevelsesrike ukesopphold på Venabygdsfjellet eller i Jotunheimen. 

Vi tilbyr også  fotturer med bagasjetransport, for deg som legger vekt på komfort og vil bruke kreftene på noe annet enn tunge ryggsekker. Vi går høyt og lavt og har også noen barskere turer for deg som søker utfordringer. På de guidede fotturene bidrar turleder med kunnskap, trygghet og gode historier. Du kan blant annet bli med på turer i Rondane, Dovrefjell eller Jotunheimen. Alle med overnatting i hyggelige fjellstuer og hoteller. Ønsker du å bo noen dager på samme sted og gå dagsturer derfra, er Venabu og Grønolen verdt et besøk.

Vi arrangere sykkelturer i hele Norge. Alle sykkelpakkene inkluderer bagasjetransport. Du sykler på egenhånd uten guide. Du bestemmer selv når du vil ta en pause, nyte utsikten, rusle i fjæra, besøke et galleri eller en kafé. Kartet viser deg mulige snarveier og omveier. Planleggingen har vi gjort for deg. Bestilling av overnatting, bagasjetransport, fergeruter, leie av sykkel, kart og turbeskrivelse – alt tar vi hånd om.

Hvis du er usikker på hvilken tur som passer best for deg, er det bare å ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med flere detaljer.
Våre turer kan bestilles online via våre nettsider. Du kan også ringe eller sende oss en e-post. Etter at turen er bestilt og betalt, sender vi deg en innholdsrik pakke med turbeskrivelse, kart og nødvendige reisedokumenter.

Vi skreddersyr turer for grupper, firma og vennegjenger. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Aktiv ferie med fokus på frihet, komfort og sikkerhet
Employees | Discover Norway
Foto: Discover Norway
Om Discover Norway

Discover Norway AS er et helnorsk, privat aksjeselskap som eies av Borghild Krossli og Balslev AS. Selskapet ble etablert i 1998 og har kontor på Lillehammer. Borghild Krossli er erfaren og profesjonell med omfattende ekspertise innen norsk turistindustri.

Hilde Rindal og Kristin Telle bidrar også til selskapets suksess.

Vi er alle glad i å ferdes i naturen og bruker mye tid ute - på sykkel, ski og til fots. Vi har god kjennskap til turene vi selger. De fleste turene har vi utviklet selv og vi kan gi deg førstehånds informasjon om alt fra overnattingssteder til vanskelighetsgrad og utstyr.

Ønsker du å vite mer om oss?

Kontakt oss

 

Om oss | About us | Discover Norway

Balslev AS er en stolt familiebedrift i tre generasjoner som ikke er redde for å skille oss ut fra mengden. 

Med over 40 års erfaring har Balslev, vokst til å bli et av Norges ledende reisebyråer.

Siden Discover Norway gikk i kompaniskap med Balslev i 2021, har vi gjennomgått noen endringer i innpakningen og rutiner. Det er imidlertid viktig å understreke at vår forpliktelse til å levere produkter av høy kvalitet, og vår urokkelige lidenskap til det vi gjør, forblir uendret.